Puslapis 11

CD 6000 plius stipras

StandartinėParašytas: 2017 12 02 , 19:24
wrgwrg82
Noriu tik suba įsidėti magas CD 6000 nėra su jame remote ar antenos signalo.kad tik įjungus degimą pasiduotų pliusas.kaip sprendet tokia problema?

Re: CD 6000 plius stipras

StandartinėParašytas: 2017 12 03 , 20:40
corehead
Kiek skaitinejau, paprasciausias budas - jungti "high to low level converter"i nuo galiniu garsiakalbiu... Kokia ju itaka garso kokybei, niekas tiksliai neatsakys... Vieni sako kad cia nesamone, kitiems tinka kuo puikiaisiai toks daigtas... As speju vidutiniam lietuviui, turetu buti visai geras sprendimas, jeigu nedesi ten kokio super muzikalaus boso su A klases stprintuvu uz 1000 euru....
Remote tokiu atveju, nezinau kur pajungti, bet speju nuo degimo...
Antras budas, islupi maga is masinos ir nesi kokiam geram elektrikui, ir padarys tau tuos isejimus kokius tik reikia... Ar apsimokes - cia jau kitas klausimas...

Re: CD 6000 plius stipras

StandartinėParašytas: 2017 12 03 , 21:32
berankis5
wrgwrg82 rašė:Noriu tik suba įsidėti magas CD 6000 nėra su jame remote ar antenos signalo.kad tik įjungus degimą pasiduotų pliusas.kaip sprendet tokia problema?

Tu ieškai nuo kur remote (suzadinima) pajungti ?

Re: CD 6000 plius stipras

StandartinėParašytas: 2017 12 04 , 12:06
wrgwrg82
Jau radau tą remote reikėjo su kitu minusų pliusų ieškot,o aš prie storojo pliuso buvau prisiknises,aš ir dejau nuo galinių kolonkiu nonverteri issilitavau tulpės pajungimui.groja tikrai neblogai ,palyginau su kita auto kuri įdėjus Alpine grotuvą 104bt magnatą stipra ir pionieriu suba,skirtumo jokio nėra kokybės,pas mane stiprias Alpine t505 o subas no name 12 colių.

Re: CD 6000 plius stipras

StandartinėParašytas: 2017 12 04 , 14:48
berankis5
jei stiprintuvas turi Hi-level input tai nereikia jokiu konverteriu, jungi laidus i fyske ir tiesiai i stiprintuva :)