Puslapis 22

Re: Prietaisu skydelis

StandartinėParašytas: 2009 03 24 , 10:17
Diji
latinoheat rašė:Viskas yra imanoma. Susirandi tokia pat monde (tu metu ir tokiu paciu varikliu), kurioje yra ta rankenele ir veikia parodymai. Nusiperki ir skydeli ir rankenele pasijungi ir turi :).
Kitas budas. Gali buti kad tik rankeneles tereikia. Issiardai posukio rankenle, pasuki ant degimo kad rodytu temperatura, tada su laiduku uztrumpini 5 ir 10 iejimus ir jei pasikeicia ekraneli kas puiku, gal itik rankenele keist, o jei tik supipsi tada ir skydeli ir rankenele keisk.
Cia skaitinejau as anglu forume. Pats bandziau, bet reikia man abu keist, tad neuzsimiau toliau.
Sekmes.


Kitas (antras) budas netinka. Pirmas - tinkamas. Priklauso nuo skydelio.

Re: Prietaisu skydelis

StandartinėParašytas: 2009 03 24 , 16:09
latinoheat
Skaiciau anglu forumuose tai kaikam uzteko tik rankenele pakeist...

Re: Prietaisu skydelis

StandartinėParašytas: 2009 03 25 , 14:08
Diji
latinoheat rašė:Skaiciau anglu forumuose tai kaikam uzteko tik rankenele pakeist...


g.b.


Skaiciau, kai garantiniam servise pakeite prietaisu skydeli, pradejo rodyti momontines kuro sanaudas...

Re: Prietaisu skydelis

StandartinėParašytas: 2009 03 25 , 14:13
Diji
Ir dar. Kai ijunginejau kad perspetu apie neuzsegtus dirzus (lempute ir garsas), tai mano skydelis gali tik rodyti (dega lempute), bet juokio garso...

Vista sake kad skydelis

(Jeigu kas pirko detales Vistoje, tai net bet kokia smulkmena perkant, jie praso WIN' kodo)

Re: Prietaisu skydelis

StandartinėParašytas: 2009 03 26 , 01:51
latinoheat
Diji rašė:Ir dar. Kai ijunginejau kad perspetu apie neuzsegtus dirzus (lempute ir garsas), tai mano skydelis gali tik rodyti (dega lempute), bet juokio garso...

Vista sake kad skydelis

(Jeigu kas pirko detales Vistoje, tai net bet kokia smulkmena perkant, jie praso WIN' kodo)


kokia skydelio ir rankeneles kaina?

Re: Prietaisu skydelis

StandartinėParašytas: 2009 03 30 , 19:43
dareida
o kaip ijungt perspejima del dirzu ir ji atjunkt?

Re: Prietaisu skydelis

StandartinėParašytas: 2009 03 30 , 20:38
Egidijus
dareida rašė:o kaip ijungt perspejima del dirzu ir ji atjunkt?


Aha. Pas mane taip pat atjungtas, matyt. Būtų visai įdomu sužinoti.

Re: Prietaisu skydelis

StandartinėParašytas: 2009 04 01 , 15:22
latinoheat
Egidijus rašė:
dareida rašė:o kaip ijungt perspejima del dirzu ir ji atjunkt?


Aha. Pas mane taip pat atjungtas, matyt. Būtų visai įdomu sužinoti.



Na, kiek zn perspejimas apie dirzus eina tik pas facelift mondeo...

Re: Prietaisu skydelis

StandartinėParašytas: 2009 04 01 , 16:22
Diji
latinoheat rašė:
Egidijus rašė:
dareida rašė:o kaip ijungt perspejima del dirzu ir ji atjunkt?


Aha. Pas mane taip pat atjungtas, matyt. Būtų visai įdomu sužinoti.



Na, kiek zn perspejimas apie dirzus eina tik pas facelift mondeo...



Sakau gi, kad pas mane jau ijungta, tik lempute rodo, bet be garso...

Mano variante ijungti galima tik su kompo (Vista) pagalba. Kituose galima paciam (pagal instrukcija)...