Variklio remontas buvo daromas dėl trūkusio diržo. Aišku pradžioje nežinojai, kad trūko, darai prasūkimus, viskas ten susimalė ir t.t. tai neieškant naujo arba donoro kito 2.2 variklio, tai variklis buvo tvarkomas iš pagrindų t.y. restauruotas. Iki kada diržas atliko š... reikalą, vedimas, liaudiškai iš pusės abaroto buvo. Dabar iš pusės abaroto būna, kada variklis pašilęs t.y. po sunkiojo vedimo pavažiavus, kad ir 4km. Dėl lenciūgo prasivaikščiojimo? kas tai? nes aš tai ne mechanikas, tik vairuotojas

o ar degimą ciut ciut pasukt ar galima, nes kiek man vietinai ar apsimeteliai mechanikai sako, kad čia viską valdo automatika ir nieko neprisukinėsi.
O kolega, kuris rašė: Man taip buvo su mkIII 2.2 tdci. Bet man kuro sistema kalta buvo. Kas tokio pas tave buvo ir ką reikėjo daryti?
Pirma sovus mintis kad nuseda kuras pastovejus masinai, bet jei "oro butbulų nėra" kaip ir atkrist sis variantas turetu. Man ir tokius variantus minėjo, bet patikrinus, oro burbulų kaip ir nėra.
Norisi susitvarkyti, bet nesinori varinėti per visus servizus ir kiekvienas ieškotų ir visiems mokėk, geriau vieną kartą nuvažiuoti ir išspręsti problemą. Gal kas žino tada gera variklistą jei niekam panašios situacijos nebuvo?