Puslapis 11

priekinis sildomas stiklas

StandartinėParašytas: 2013 02 15 , 14:54
Vidma
taigi taip nutiko, kad isigijau mondeo mk4. kadangi su fordu neteko bendraut tai gal kas patars. idejus priekini sildoma stikla (nors gamykliskai jo nebuvo), sujungus visas fiskes ir jungtuka salone, jis neveikia. nuo kur pradet ieskot galu? ar saugikliu (jei taip tai kuris jis) ar reik lyst i kompo smegenis?

Re: priekinis sildomas stiklas

StandartinėParašytas: 2013 02 15 , 16:44
grx
tik kompas, jei tikrai buvo orginalios "fiskes" ir jungtukas pasijunge orginaliai, tai gal tau pasiseks ir uzteks su kompu padaryt reprograminga, prie sildomo stiklos pasirinkus "with heated windshield arba Enable"

Re: priekinis sildomas stiklas

StandartinėParašytas: 2013 02 15 , 18:14
Vidma
dekui, reiks bandyt ;) fiskes originalios, kistukus tik istraukiau ir laidus stiklo sukisau

Re: priekinis sildomas stiklas

StandartinėParašytas: 2013 02 15 , 19:28
Gezatron
jei neklystu taipat rele trui stoveti sildomui stiklui kakurtai.

Re: priekinis sildomas stiklas

StandartinėParašytas: 2013 02 15 , 22:59
Vidma
bent jau pagal iki '10m mondes manuala tai tiek rele, tiek saugiklis yra

Re: priekinis sildomas stiklas

StandartinėParašytas: 2013 02 16 , 23:33
arturkaa
o kur tu radai originalius laidus? Po panele pasleptus? :D

Re: priekinis sildomas stiklas

StandartinėParašytas: 2013 02 17 , 18:27
Vidma
o po panele gali but laidai paslepti jei nuo stiklo jie iseina i lauka? :D po plasmase kur po stiklu eina is lauko puses, tiek vienam sone tiek kitam. dangtelius tik istraukiau ir stiklo laidus ikisau. o paneleje i jungikli ateina 6 laidai, o tik galinio stiklo sildymo jungiklis turi 4. o dvigubas jungiklis 6. ryt kursim kompa, ziuresim kas bus ;)

Re: priekinis sildomas stiklas

StandartinėParašytas: 2013 03 08 , 08:43
Kvarcas
Jei tikrai ateina laidai tai jokios problemos suprogramuot ,,borto'' kompą , kad leistų jungtukui ijungt. Nes pirmiausia ,,bortas'' duoda į jungtuką, po to juntukas į rėlę ir tik tada einą į stiklą.
Pas veina Mondeo toj vietoj kur turėjo būti saugiklis ir rėlė visai nebuvo padaryta vietos.
Kitas ,,bajeris'' > borto kompai eina kelių rūšių ... tas teko susidurt su Transito ,,borto'' kompu ir pagal versijas gali būti kad jis net nepalaiko šios funkcijos.