Puslapis 11

neveikia pultelis

StandartinėParašytas: 2014 03 09 , 21:29
rolkis51519
ford mondeo 2007/ sveiki turiu beda su pulteliu nustojo veikti ryte atsirakino be problemu o po to kai norejau uzrakinti jis jau neveike teko uzrakinti raktu,galvojau kad batarke sedo tai pakeiciau nauje nepadejo po to buvau pajunges prie kompo jokios problemos nerado ,draugas turi aparata kur tikrina raktelio signala (raktelis veike)intike radau kaip prirakinti rakteli, nepadejo. jau nezinau ka daryti .

Re: neveikia pultelis

StandartinėParašytas: 2014 03 09 , 21:38
Gezatron
kaip supratau raktelis veikia, signala siuncia, bet pacios masinos centrinio valdymo blokas neprrima signalo ir todel neveikia ane ? :)

Re: neveikia pultelis

StandartinėParašytas: 2014 03 09 , 21:42
rolkis51519
taip

Re: neveikia pultelis

StandartinėParašytas: 2014 03 09 , 21:43
rolkis51519
o kur tas centrinio valdymo blokas randasi kurioj vietoj

Re: neveikia pultelis

StandartinėParašytas: 2014 03 09 , 22:12
Gezatron
rolkis51519 rašė:o kur tas centrinio valdymo blokas randasi kurioj vietoj

sito tikrai nezinau, gal xebra ryt poryt kanors patars kas kaip, kas turi mk4, nes pats mk4 neturiu :)

Re: neveikia pultelis

StandartinėParašytas: 2014 03 11 , 13:08
arturkaa
Seip kompas turi rodyti ar raktelis susietas centriniu su masina ar ne. gal tiesiog meistras neisskaite kodu.

Re: neveikia pultelis

StandartinėParašytas: 2014 03 11 , 17:13
sidabras
o kas ten kalbejo kad duryse vairuotojo tas blokas ir per salcius bludyjo centrinis kazkam su mk4

Re: neveikia pultelis

StandartinėParašytas: 2014 03 11 , 21:56
rolkis51519
durise vairuotojo pusei ir yra kaskokie dezute bet tai ne tas buvau pakeites bet vistiek nieko nepadejo.rytoj varau pas mehanika .tai jai ka suzinosiu naujo tai duosiu zine

Re: neveikia pultelis

StandartinėParašytas: 2014 03 12 , 23:13
rolkis51519
buvau pas mehanika sake yra klaida U201F isorinis imtuvas.gal kas zino kur tas dalikas yra nes mehanikas nezino pats.intike neradau

Re: neveikia pultelis

StandartinėParašytas: 2014 03 13 , 09:06
Gezatron

Re: neveikia pultelis

StandartinėParašytas: 2014 03 13 , 21:38
arturkaa
Duryse yra el. langu modulis, beto jis kontroliuoja ir veidrodelius.