Granata keista isorine, vaziuojant 100km/h nedidinus greicio dar pakenciamai dreba, paspaudus gaza tai kai kokioj vibro masinoi.

del uzsirakinimo, tai jei ia gamykliskai, tai susimove konkreciai.. ilindau pro keleivio puse i masina, uzkuriau ir ji uzsirakino, o as pamirsau jog ji uzsirakina jei vairuotojo dureles nera atidaros, tai blyn gavau fortke dauzt... ir sjp ziauriai esu nusivyles savo fordu, tiek smulkiu defektu pas mano forda tai ka zinau..

pvz valytuvai.. purskiant skysti ant priekinio lango pradeda veikt galinis valytuvas, priekinis ne krust, purskus ant galinio stiklo skysti, tai priekiniai valytuvai isijungia, galinis nejuda, nzn reles sukeistos ar kaip?

spydiko apsvietimas irgi gliuchina, seniau dar sviesdavo pats spidometras, dabar tik kur siloma rodo sviecia, ir tai kartais reikia uzmest per panele, kad isijungtu

traukos vapse is vietos nera, cj del to jog egr keist reikia, sildymo funkcijos issilaksciusios, tarkim pasuku jog pustu ant langu pucia visai kitur, noriu jog pustu i kojas siluma, pucia irgi kitur, bagazine kartais vaziuojant atsidaro, kartais vapse neatidarysi... cia mano tokia ligota?